Bly tavlor – Alligator I mitt hem

Posted: December 10, 2013 in Tavlor
Tags:

På samma sätt som med alla nya program , de flesta individer , fastighetsinnehavareoch byggare mycket samma , först veta om EPA: s Lead tavlor på nätet certifieringsprogramär extremt skeptisk . Ändå finner vi , när de verkligen forska i frågan , de förstår att projektet är skyldig att göra mindfulness de människor som oavsiktligt kan förvandla bly skada presentation . I dag , många individer , arbetsledare ingår , är till en början hittade tupplur och är omedvetna om de exakta verkliga hälsorisker i samband med färg som håller ledning när det är upprörd . Det viktigaste är blybaserad färg farliga för din hälsa

Lead Paint är likt Alligator !

Hur många individer kan studsa in i en stadsdel sjö antar att de visste om en alligator som bor i den? Ändå har många individer studsade in i en sådan sjö eller har haft sina mutts dricksvatten från en sådan sjö , bara för att räkna ut efter sitt förflutna den punkt utan återvändo , att en alligator var existerande i det . I riket av blyfärg … krokodilen är färgen håller bly , och sjön är ett hus monteras före 1978 . Idag är giftig färg en betydande källa av bly harming för ungdomar och kan dessutom påverka mogna människor . I barn , kan leda harming orsaka irreversibel hjärnan skada och kan försvaga psykisk arbetsmiljö . Det kan hindra psykisk och fysisk förbättring och minska övervägande kompass . Det kan dessutom hindra foster avancemang , även vid till stora graders låga nivåer av bly . I vuxna , kan det orsaka peevishness , dålig muskelkoordination , och nervskadortill sinnesorganen och nerver som reglerar figuren . Bly harming kan dessutom orsaka problem med förökning , ( till exempel en minskad kontroll spermier ) . Det kan dessutom utöka puls . Därför ungdomliga barn , embryon , barn och äldre personer med hög puls är de mest försvarslösa till effekterna av bly .

Barn bör screenas för bly harming

I grupper där husen är gamla och ruttnande , utnyttja tillgängliga screeningsystemsom erbjuds av närliggande hälsokontor, och har barnen kontrolleras normalt för att kontrollera om de upplever bly harming . I ljuset av det faktum att de första indikationerna på ledningen harming är inte svårt att befuddle med olika åkommor , är det besvärligt att diagnostisera bly harming utan läkemedel testning. Tidiga biverkningar kan innefatta ihärdig trötthet , LÄTTSTÖTTHET , oturen glupskhet , mage besvär , minskad övervägande kompass , en sömnstörning , och stopp . Besvikelse att behandla barnen i ett tidigt skede kan orsaka lång tid eller bestående hälsoskador.

Hur är folk fram för att leda från färg .

Förmän och människor i hemmet redesign övningar kan producera bly ren genom slipning giftig färg eller genom att skrapa eller värma giftig färg . Konsumerar måla marker begränsas junior ungdomar läggs öppen för att leda . Detta är inte den mest kända sätt att köpare , när allt är sagt i gjort, presenteras för att leda . Intag och andas bly snyggt som är gjord som giftigt måla ” kritor , ” chips , eller peeling från försvagade ytor kan ligga öppna shoppare att leda . Strosa på lite färg marker upptäcktes på golvet , eller öppna och stänga en målad kant fönster , kan även göra bly damm . Olika källflöden av bly innehålla butiker som kan finnas i hem efter år av användning av blyad gas och från moderna källor som renande . Bly damm kan sätta sig på golv, mellanväggar och möbler . Under dessa förhållanden kan ungdomar äter bly ren från hand – till – mun kontakt eller näring . Reglerade blydamm kan åter komma in i luften genom rengöring, till exempel , clearing eller dammsugning eller genom utveckling av individer runt hela huset artgeist.se .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s