Canvastryck Care Tips – Uppnå färgbeständighet och livslängd

Posted: November 26, 2013 in Art
Tags:

När du skriver ut dina planer , om de är av bilder, texter eller en blandning av båda , definitivt du kan behöva dina värdefulla canvasdukar att hålla igång eftersom du behöver det eller förutsatt att du behöver .

När dess alla sagt och gjort , canvastryck är mest perfekt för fotografi proliferationer och konst som du kan använda för att försköna rum och lysa upp hemmen . Tavlor utskrifter är idealisk för fotografi stödsystem , samla bilder, representationer och hantverks reproduktioner .

Arbetsytan utskrifter tacka för sin vädjan till sitt material . Det ger dina utskrifter en olik yta som är inte alls som andra trycksaker , papper eller övergripande . Eftersom materialet är tryck på duk eller hantverkare duk , kan du förlänga den och montera den utan ansträngning . Du kan använda den i eller utanför .

Vad gör dina canvastryck Resilient

Canvas utskrifter är företrädesvis tryckta utnyttjar Uv – säkrade arkivtryck , genom detta utskrifterna får skugga snabbhet och livslängd . Detta gör att dina utskrifter levande, klar och fräsch för ett tag .

Shade häRdighet

Shade snabbhet är säkerheten för dina utskrifter eller tryckta planer från oskärpa . Den rymmer det skuggar i ljuset av det bläck utnyttjas. Uv – försäkring innebär att bläck vaggor destruktiva effekterna av UV-ljus som kan göra dina utskrifter förlora sina nyanser snabbt som helst .

Det finns

livslängd

Arkivtryck är oftast skugga baserade färger som är avsedda för att hålla igång ett bra tag . Detta innebär att de nyanser eller dina arbetsytan utskrifter är tryckta med bläck som kan stå sig genom tiderna . Hur som helst, är detta företes på att de bästa strategierna , förfarande och förutsättningar utnyttjas och uppfylls .

I själva verket med dagens innovation , det finns förlossning också på i vilken omfattning dessa utskrifter kan hålla igång. Spara utskrifter på papper har garanterat sista hundra år , är hantverkare duk en alternativ fråga verkligen . Ändå är det inte att säga att dina utskrifter kommer skrumpna eller oskärpa omedelbart .

Steg för steg instruktioner för att bevara dina canvastryck

Genom att titta på vissa säkerhetsåtgärder , kan du stödja den typ av utskrifterna arbetsytan , så att du kan ha dem längre . Här ett par tips som du kan behöva praktiken :

1 . Avstå från att få dina utskrifter blöt . Arbetsytan utskrifter eller hantverkare arbetsytan är vattensäkra. Detta , att vara som helst , är inte samma sak som vatten – bevis .

Vattensäkercanvasdukar kan bara åstadkomma en så mycket att slå tillbaka vatten . Vatten kan enkelt flyta bort från dina canvasdukar , men det betyder inte , kommer vattnet inte förbrukas av materialet .

2 . Lägg inte i omedelbar dagsljus . Förutsatt att du bevisligen behöver dina canvasdukar för att hålla igång ett helt , extremt lång tid , inte lägga den i omedelbar eller kraftfull dagsljus . Oberoende av möjligheten att det skulle kunna användas för utanför , kan detta även nu åldras din duk . Förutsatt att lämnas tillräckligt länge utanför , inne i ett par år , kommer det otvivelaktigt oskärpa även med sin täckning eller defensiva lager av försäkring .

3 . Avstå från användning av material med syror. Bestäm att sponsring eller mallen du utnyttjas för att utöka din duk är hårda frätande gratis . Harsh frätande kan göra dina canvasdukar gult i tid och utplåna dina utskrifter hela tiden .

4 . Mödosamt komma över eller evakuera damm , hår och andra oönskade partiklar med en ren , fin svärm borste eller bygga upp remover för att hålla sig borta från förskott som kan slöa dina utskrifter .

Titta på dessa försäkringar för din arbetsytan utskrifter . Delight i färg snabbhet och livslängd och gillar dem för en mer utdragen tid av tid http://se.art149.com/ .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s