Divider Stickers – Avtagbar Wall Decor

Posted: September 24, 2013 in Tavlor
Tags: , ,

Det har funnits olika rådande mode för avdelare prydnad under det föregående årtiondet . På 90-talet , var det divider Schablon och efter det var det tapeter . Båda dessa val var extremt eviga utsmyckning alternativ och när det gäller att förbättra ett rum som med all sannolikhet är inställd på att uppdatera i ett år eller två , dessa alternativ är inte perfekt .

I stället för limning papper till dina avdelare , vilket egentligen är svårt att evakuera någon gång på vägen eller tavlor på dina avdelare , det finns ett alternativt alternativ tillgängliga för dig . Till exempel , kan du försöka en annan och moderna system för ornament kallas avdelare dekaler . Denna typ av flyttbara avdelare utsmyckning tillåter dig en enda röra mer anpassningsförmåga senare i livet för ett specifikt rum i ditt hem .

Det finns några händelser i livet när man ska avsluta ett rum som eventuellt är inställd på att ha samma prydnad för en lång tid av tid . Ett typexempel , du hade bara ett barn så behöver du göra din nya barnets dagis i en charmig Nalle Puh eller andra Disney karaktär disposition . På detta sätt , måla dig avdelare och sätta upp en tapet lugg , eller du gör hela rummet i Nalle Puh tapeten . Alternativt kanske du gör en hel målning skiljevägg av ” Sjumilaskogen ” i färg på delaren . Samtidigt , vad gör du när din son eller unga damen väljer att de är betydligt mer fascinerad av transformatorer eller Barbie ? Vill riva dig ner tapeter och litar på att du kan rädda dina avdelare ? Döljer du färgen med extra färg ?

Hellre än att behöva stress över ommålning avdelare eller riva tapet , kan du göra livet och din upplivande mycket mindre krävande på dig själv . Du har ett par alternativ med avtagbar avdelare prydnad , eller klistermärken divider . Denna flyttbara avdelare prydnad är tillgänglig i summan av din unges bästa valet konturer . Du har likaså valet av avdelare tavlor , så ingen målning krävs , inte heller är en hantverkare . Du kan bläddra i en bred blandning av utkanten och annan utsmyckning också . Förutsatt att din Tyke är en Disney- fan , självhäftande divider applikationer ger dig olika olika Disney och Pixar karaktärer att välja mellan . Alla är inte svårt att sätta och tillverkade av väsentlig jobb vinyl att de kan skala och pinne på vilken punkt längtan .

Som din unge utvecklas , deras smak förändras . De gillar en blandning av olika Toons , filmer och även sport grupper . De kommer sannolikt även att behöva ändra sina rummets utsmyckning gång varje par år eller nåt sånt . Detta kan inte bara få exceptionellt orimliga genom hela sin existens , men det är en period förtärande metod att måla , måla och tapet i samma rum mer än en gång . Avtagbar avdelare utsmyckning gör det enkelt för dem att förbättra sin egen speciella rum . Med avtagbar avdelare prydnad , kan du inreda ditt Tyke med en tydlig avdelare och några klistermärken avdelare och gav dem en chans att få till det . Du kan även hitta avdelare grafer klistermärke utveckling så att du kan spåra din tyke utveckling utan att behöva komponera på avdelare eller göra indrag i dörrkarmen .

En av de många vinster divider utsmyckning är att du inte behöver för att betona över avdelare klistermärken lämnar någon uppbyggd . De följer väsentligen varje plan yta i sitt rum , vilket tillåter dina barn att vara så uppfinningsrika som de behöver . Din tyke kan ändra rummet vanliga under förutsättning att de behöver. Med utkanten , målningar avdelare , och applikationer för att bläddra , kommer de att ha anpassningsförmåga vilka planer de behöver , liksom de kan försköna något sätt de behöver .

Vad mer kan man göra en speciell photomural av fotografier på deras avdelare samtidigt . Dessa är avtagbar avdelare inredning som förse dig med olika val som innehåller avdelare fickor och konturer fotografi . Dessa tillåta dina barn att höljet fotografier av dem , deras anhöriga på varje del av sina delare . Divider fickor förse dem med en strategi för att lagra summan av sina små prydnadssaker eller visa saker på sina delare .

Förutsatt att du är förbryllad ett mindre krävande sätt att förbättra och hålla sig informerade om din Tykes stadigt modifiera utsmyckning smak , kan du stanna medveten om dem genom att använda flyttbara avdelare ornamentik . Avtagbar avdelare utsmyckning kräver inte något mer än vad du kan betala för tapet eller färg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s