Canvas Wall Art Decor Tips -4 kreativa sätt att hänga tavlor

Posted: May 28, 2013 in Art
Tags: , , ,

Hängande canvas divider hantverket inte måste hållas för att dunka en spik i avdelare, införa en tråd hängande enhet bakom en duk och backa upp målningen på spiken på din delare. Det finns fantasifulla banor att hänga hantverk bortsett från denna standardteknik. Hängande skildringar på nyfikna sätt kan lägga investeringar till ditt rum skärm erbjudandet.

Strategin för att hänga din duk kan dessutom göra det en punkt av konvergens i ditt rum eller avdelare. Du kan hänga din specialitet innovativt dock se till att inte inkludera saker som kunde ta bort ersättning från hantverket i sig. Ofta din hängande teknik kommer att vara en del av den fina tavlor själv. Här finns 4 uppfinningsrika vägar för att hänga dina kompositioner:

Ett. Outline-Du kan göra en målning ser mer formellt med ett hölje. Höljen kan vara orimliga, förutsatt att du har dem redone till ditt hantverk. En shabbier sökvägen till kanten din skildring är genom att få omedelbar kanter vid uttag hemma ornamentik eller butiker tillverkningsfel. Du kan dessutom söka efter gamla konturer från sparsamhet butiker och fynd gården, och återställa dem med ny lack eller färg. Titta på riktigt metallicfärger guld dusch på verktyget butiker. Ta uppskattning ditt symbolization canvas avdelare innan jagar efter höljen.

2. Lace-Du kan använda vackra band att hänga upp din duk på delaren. Hellre än ledningar målningen bakifrån, kan du gå med 2 bitar av band till de övre vänstra och högra sidorna av duken och binda det till en spets med lite utrymme mellan de spände bandet och duken. Remsan kommer att vara omisskännlig ovanför duken och användas för att hänga den fina konsten att spiken på delaren. Bli ganska remsor håller dock ifrån en överdriven mängd exempel och tryckta planer på spets för att göra centrum stannar på konstverket.

Tre. Aggregering-Du kan samla några blygsamma bitar av målade skapelser för att ge konst på din delare eller passage. Detta är perfekt förutsatt att du har ett stort mått av utrymme till filt men bara små konstverk eller konturer bild har. Det gör likaså en spännande divider utförande som huset besökare kan se en efter en. Bunch ihop fotografier eller målade skapelser med jämförbara ämnen.

4. Häng i rader-Du kan hänga ett arrangemang av målade skapelser på ena sidan av en avdelare som i en lång kontor passage, trappa, eller korridor i ditt hem. Du kan dessutom göra detta i ditt vardagsrum eller festande rum. En exceptionell väg att göra detta är genom att få canvas hantverk sätter i 3 till 5 bitar av duk som går ihop och gör upp en målning. Dessa duk utförande apparater kan ha vissa bitar av duk i samma storlek eller i olika storlekar för att göra dem en motvikt duk.

Canvas divider yrkesskicklighet bör komplettera omgivningen och befintliga hem disposition. Erkänn din skugga ämne, möbler stil och dina individuella smak i arbete tavlor. Ta uppskattningar av din avdelare för att kontrollera att du inte köper uppsättningar duk hantverk som är för stora eller breda. Matcha beskriva och spets färger till ditt rum färg ämne dock inte få dem i samma färg som din avdelare för att göra åtskillnad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s