Sanningen Bakom Impressionism abstrakt konst Målningar

Posted: May 17, 2013 in Konst
Tags: , , , ,

Impressionism kallades “The New Painting”, och precis vad gjorde artonhundratalet mästerlig planet menar med det? Hur var impressionism kontrasteras med “gammal målning”? Till att börja med, fundera över vad impressionism är. Det ser reflekterat ljus och målar sina tillhörigheter på det slår våra ögon. Ett typexempel, ser vi vatten som helhet inslag? Nej, det gör vi inte. Vi ser bara ytan av vatten, av ett hav, glänsande och skimrande som det gnistrar i morgonsolen. När dagen flyttar in tidig eftermiddag, ser vi mindre vita gnistrar och mer robust nyanser av blått på grund av att solen är rakt ovanför.

Vid denna punkt vid dagens slut, ser vi de gnistrar avkastning som dagen försvinner in i den utströmmande av solen, ser dess pelare att göra ett mousserande skikt i motsatt förlopp morgonen. Punkten när månen rullar ut, är att en ytterligare typ av ljus, mjukare, desto mer en glans. En impressionist ser att skildra intrycket av ljus, nästan på ett utrota ur hans eller hennes ämne, men det väsentliga impressionism får förbi för tittaren genom de impressionistiska förfaranden märkbara penseldrag, normal ämne och ovanliga bildbaserade kanter.

Lägg till denna post övergivandet av den konventionella specialist ateljé för vinsten av att arbeta utanför gemensamt ljus, och du borde se att impressionism gör utan tvekan bör kallas “The New tavlor.”

Impressionism ser att skildra den utveckling som är i våra liv, och det gjorde denna stora innan de realistiska gällande rutiner för utnyttjande av en Polaroid eller arbetsstation procedur för att skymma bilden. I sitt utnyttjande av små fläckar av nyans, kan utvecklingen gå helt ut till betraktaren, visar att impressionism skildrar utvecklingen ett snitt över “gammal målning” med sin betoning på linjen och nöjen i ämnet. Impressionism ser att visa posten i tid, också, och hur skulle den “Gamla Konst” utföra det, brist på duk en abstrakt komposition eller en multi-begränsad bit av hantverk? Med impressionistiska procedurer, till exempel visar en livlig scen i ett drag insamling, med festprissar anländer, hålla upp i kö för att dessutom flytta golvet, sedan efter att stänga i en dragning av utveckling, gör drömmen om den del av tiden dess rutt genom till målaren. Sannerligen, är impressionismmålning normalt skumma och misslyckas med att erbjuda beläggningen metod som var så minutiöst slå av “gammal målning” förespråkare, men uppkomsten av fotografering med sin skildring kapacitet absolut påverkat impressionism snabbhet i att förbereda en uppfyllda objekt.

Arbeta på slätten luften vanligen till kritiskhet av efterbehandling ett tavlor, för vem kunde veta vid vilken tidpunkt en plötslig storm av strö kan slang sin duk och förstöra ens som just utfört arbete för dagen? Den “gamla målning” som används studios inte har det här problemet, och det finns mycket som talar för det, men impressionism höjningar av instantaneousness av fantasifulla effekter var rikare för deras metoder för målning av entréer och utnyttja dukarna i färg att ge betraktaren att bearbeta bilden komponenterna i målningen, medger hans storhjärnan att montera blobbar av färg i en tålig, övertygande hela.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s