Inträde av unik expressionism i New York

Posted: April 10, 2013 in Konst
Tags: ,

Införsel av unika expressionism i New York var början på en annan fridfull estetiska oroligheter genom vilken specialist började revoltera tydligt mot business as usual. Han startade en ny period där han kunde öppet göra mot tid att komma och ändra den befintliga scenen för en förbättrad imorgon.

En del av pionjärerna inom teoretisk expressionism, exempelvis Jackson Pollock, Mark Rothko, Willem de Kooning, slutade synonymt med New York Skola och rörelse målning som de spelade en viktig del i det som kom att bli välförtjänt betraktas som banbrytande, en annan domän licens för specialist för att göra och utveckla med en motivering som övervann alla balanserad och objektiv domän ursäkt för varför.

På mer texturella sidan, började Jackson Pollock att omorganisera sitt staffli och målade men han ville själv genom att hälla färgen från insidan unto duken, som han kände. Pollock, som en enastående bland de mest fria tänkare tiden, utnyttjade dessutom hans fysik som ett instrument för att måla med, när han flyttade snabbt runt hans rejäl tavlor på marken, spridning intertwining exempel på färg, till exempel en forsande vals liner, drar in betraktaren i sin musikaliska flöde av rörelse, uppenbarligen i oändlighet av rymden.

I otrolig skillnad till Pollock, Barnett Newmans skugga fält dukar, är öppna fält av ofattbara rensa utrymmen för betraktaren att våga in i dem och föreställa sig vad de vill placera i dem.

Genast, för att hålla liv i samtalet, kan vi klassificera abstraktion i bara föreställande hantverk och konceptuell avgränsning. Representational abstraktion är vad vi omedelbart urskilja i anslutning till naturliga frågor, vs konceptuella symbolisering som behöver vår kontemplation att urskilja organisation Konst och granskning av vår uppfattning med ytskikt som vi har gjort i det förflutna, med en specifik slutmålet att Rör bas i den momentana händelsen, där vi är. På detta sätt, i vår uppfattning av unika hantverk, närvaron eller nonappearance eventuella forsande reaktioner, uppnådda resultatet av förståelsen den konceptuella symbolisering, väcker utredningen av, är det legitimt en teoretisk hantverk och när kommer det bli effektiv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s