Enkla Konst och Tavlor för att uppdatera ditt hem Interiör

Posted: February 26, 2013 in Tavlor
Tags:

För en betydande mängd av oss det kommer en tid då även de mest elektrifierande av hem insidor slutar vara tråkig och dra. Smakar förändras med tiden, liksom nödvändigheter. Varje gång par har barn, kanske deras länge sedan måttlig hem konfiguration aldrig vara lämpliga, till exempel. Skämt som nyanser och planer.

Sorgligt nog är en full på översyn inte pålitligt val eftersom det kostnader kontanter och kan vara riktigt långa som möbler och olika saker måste pressas avlägsen tills arbetet är klart.

Lyckligtvis finns det ett par grundläggande symbolizations och Tavlor som vem som helst kan göra och som verkligen kan göra en stor förändring. De är måttliga liksom!

Divider schabloner

Något dras av dina kvadratiska färgade avdelare? Särskild jazzing upp dem en touch ännu inte har pengar för att gå överbord på tapeter eller ny färg? Delare schabloner är en måttlig spekulation som faktiskt kan konvertera ett rum.

Schabloner går i exceptionellt många olika stilar och storlekar. Mainstream planer är blomma, orientalisk, stam, kalligrafi och dynamisk. Vissa är utomordentligt lämpade för barn “bankar medan suppleanter kan passa in badrum och kök inre delar.

Alla förpackningar följa anvisningarna på det bästa sättet att tillämpa schablonen. Avstånd kan variera i överensstämmelse med det material av vilket den är gjord.

Besluta om en nyans som blandar eller differentierar fantastiskt med skuggan av din avdelare, möbler och fina dekorationer. Planen kan lika gärna också passa allmänhet känslan i rummet.

Tie-Dyeing

Tie-färg behöver ingen, av dessa en lång tid av varken tid eller massor av finansiering och material. Det är en fantastisk väg att uppgradera hem tyger och är likaså en rolig rörelse att göra med ungdomar.

Bomull är den mest vanliga tyget färg, men de flesta sy eller vävnader fungerar. Beroende på om du är rädd om effekterna, försöker det först på en bit av skrot tyg innan strävar din större företag och rimligen förstöra dina lakan, ett bord tyg eller prydnadsföremål fönster. Denna teknik fungerar verkligen bra på soffan trasa.

Det material du behöver är färg i nyanser av ditt beslut, elastiska grupper, färg fixare, arbetsyta försäkring till exempel plastskivor och Tavlor, privata kvalitetssäkring innehåller handskar, glasögon och en damm slöja, och den del du vilja att färg. Du kan köpa de ovannämnda materialen separat och i omedelbar enheter. En hel mängd färger är redo att passa alla inre delar.

Riktlinjer för mest kompetenta metoden för att göra rörelsen är omedelbart tillgängliga i tolkningar och böcker Tavlor för ungdomar och mogna människor, och på webben.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s