Hello world!

Posted: July 18, 2012 in Uncategorized

Bimago är faktiskt en lång tid som levererar konst, elektroniska bilder samt inom stilen add-ons. Galleriet innehåller mer än fyra tusen unika motiv som kommer att hamna utföras eftersom handgjorda konst eller kanske just på grund av högsta kvalitet elektroniska bilder vid duken eller plexiglas. vi har en tendens att ytterligare ge en god varierar samband med Wallstickers samt välkända konstnärers reproduktioner och att vi fortsätter att uppträda på utvidgningen sort: färsk varor tenderar att få till hamna ute snabbt, på . g. personliga bilder vid arbetsytan samt trendiga utskrifter papper.

Bimago kan arbeta på ecun marknadsplatsen för mer än 5 många år: företagets skapades som ett samarbete i samband med en skock förknippad med ungdomlig, formidabla designers. Genom närvarande har vi grenade bort övningen – från det ögonblick Bimago kan vara en skicklig organisationen av tillverkningen, tillsammans med mer än hundra anställda: Inte riktigt enbart begåvade konstnärer såväl som grafiska konstnärer, men dessutom specialister, bläckstråleskrivare och arbetarbostäder tillverkning samt arbetsplats medarbetare. De arbetsplatser samt hallar tillverkning kåpa området förknippas med mer än 3000 kvm – ytterligare förbättring är förberedd.

Alla vi marknadsför varan inom flera Europa, i synnerhet inom Indonesien, Portugal, Italien, landet, såväl Sverige som Belgien. Inom dessa typer av 5 många år i samband med träning har vi fått ett stort antal glada kunder helt europeiska länder – vi har en tendens att önska att du helt enkelt tenderar att lära sig vara en bland dem alla!

Advertisements
Comments
  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s